SelectaDNA Defence Spray Paket

Minska risken för personangrepp med SelectaDNA Defence Spray.

Märke: SelectaDNA

Tillgänglighet:

SKU: 19890

Ring 010-209 05 20 eller kontakta [email protected] för mer information

Personangrepp, rån och värre brott begås nästan dagligen. Vissa grupper såsom butiksägare, poliser och säkerhetsvakter är mer utsatta än andra. I extrema fall kan attackerna vara dödlig. Men du kan hjälpa till att förhindra att sådana attacker sker med hjälp av SelectaDNA Defence Spray; ett avancerad brottsförebyggande vapen.

Alla som som bär SelectaDNA Defence Spray kan märka brottslingar med en lösning som innehåller en unik DNA-kod samt en UV-markör. SelectaDNA Defence Spray är osynliga för blotta ögat och nästan omöjlig att tvätta bort.

SelectaDNA Defence Spray är lätt att identifiera under UV-ljus och länkar en brottsling till ett specifikt brott. Att veta att en attack mot någon som bär en SelectaDNA Defence Spray med en högre frekvens leder till en fällande dom gör brottslingar mindre benägna att begå brottet. Detta minskar drastiskt incidenter av stöld och angrepp.

Hur man använder SelectaDNA Defence Spray

Montera enkelt aerosolbehållaren i det orange hölstret och SelectaDNA Decence Spray är klart att användas. Använd den på samma sätt som du gör med en aerosol såsom en deodorant eller ett rengöringsmedel.

Rikta SelectaDNA Defence Spray mot angriparen och märk denne diskret med ett unikt DNA från ett avstånd på upp till fem meter. DNA finns kvar på kläder och hud i veckor och ökar kraftigt chanserna för en fällande dom mot angriparen.

Den avskräckande effekten uppnås av en kombination av SelectaDNA Defence Spray och mycket synliga varningsskyltar, och innebär att du sannolikt inte någonsin kommer att behöva använda SelectaDNA Defence Spray.

Vem är SelectaDNA Defence Spray till för?

SelectaDNA Defence Spray är till för alla som riskerar att bli föremål för personangrepp såsom säkerhetsvakter, taxichaufförer, dörrvakter, sjukhuspersonal, butiksägare eller andra anställda som är riskutsatta. SelectaDNA Defence Spray hjälper till att förhindra och bekämpa misshandel samt förhindrar andra brott.

Läs mer om hur SelectaDNA Defence Spray System fungerar här.

Det finns för tillfället inga recensioner för denna produkt

Bli den första att lämna en recension