Genom fortsatt användning av denna webbplats godkänner du vår användning av cookies som beskrivs i vår cookie policy.

Omdömen

Omdömen

Över 90% av brittiska polisstyrkor har använt SelectaDNA i en mängd olika initiativ och projekt. Dessa har alltid givit önskat resultat, inte bara för att minska brottsligheten utan också för att bygga allmänhetens förtroende för polisen:

Vi är mycket nöjda med de senaste projektresultaten. En minskning med 83% av inbrott med hjälp av SelectaDNA har mer än överträffat förväntningarna. Lokala invånare har välkomnat systemet som ett sätt att förbättra det område de bor i. Att våra poliser har varit mer synliga på gatorna eftersom de går från dörr till dörr och erbjuder brottsförebyggande råd samt ger tips på hur man märker sina värdeföremål har hjälpt invånarna lära känna sina närpoliser och har ingjutit en känsla av förtroende.

Polisinspektör, Greater Manchester Police

Våra spårbara produkter är lika lämpliga för att skydda ett hem som ett Fortune 500-företag: 

Att använda SelectaDNA för att skydda GSK:s IT-utrustning och i synnerhet våra bärbara datorer har varit framgångsrikt. SelectaDNA är inte bara oerhört snabbt och lätt att applicera, men under en 12 månaders period har intern stöld av utrustning minskat med 92%. Detta har sparat GSK betydande pengar och anställdas tid för att hantera förluster. Vi har varit mycket nöjda med resultatet, särskilt med tanke på den lilla investeringen som projektet har involverat.

Regional Säkerhetschef, GlaxoSmithKline
Omdömen

SelectaDNA har använts för att på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt skydda kritisk infrastruktur runt om i Europa:

Införandet är enkelt och det tar bara några minuter att kriminaltekniskt märka och skydda egendom. Supporttjänsten är också bra och någon är alltid tillgänglig för att hjälpa till med eventuella frågor som vi kan ha. Under 2011 hade vår kund [Network Rail] över 30 stölder per månad riktade mot sin infrastruktur. Den aktuella siffran är 0 stölder under de senaste 12 månaderna!

General Manager, Land Sheriffs

Med korrekt tillämpning och utplacering av varningsskyltar kommer våra produkter att avskräcka brottslingar utan att skada din egendom:

Vi har använt SelectaDNA för att märka en lokal kyrka som hade varit utsatt för stölder av metall och sten. Jag har registrerat produkten i databasen, vilket var lätt. Produkten var lätt att använda och lämnade inga synliga märken på de föremål som vi märkte. Vi har satt upp skyltar och är glada att kunna rapportera att vi inte har haft några ytterligare inbrott eller stölder av sten.

Koordinator Tidiga Åtgärder Grannsamverkan, Blackburn with Darwen Borough Council
Omdömen
Omdömen

Men om det värsta inträffar och ett brott begås har SelectaDNA makt att få till stånd fällande domar runt om i världen:

Clive Mckay dömdes till mer än 6 års fängelse för grovt rån mot ett bankkontor som tillhör BNZ. I samband med rånet så sprayades hans utrustning, kläder och hud med SelectaDNA Spray när han lämnade banken. Mckay förklarade sig inledningsvis oskyldig men när märkningen med SelectaDNA blev uppenbar och förklarades för honom fick det honom att berätta allt som han hade gjort.

Poliskommissarie, New Zealand Police

Vi är stolta över den service vi erbjuder och föredrar att agera i partnerskap med våra kunder snarare än att bara vara en leverantör:

Den tjänst som har tillhandahållits oss är exceptionell och de är alltid beredda att hjälpa till på alla möjliga sätt. Vi har tillsammans med Selectamark kunnat starta projekt för att minska brott som är unika för oss.

Poliskonstapel, North Wales Police

Om du vill ansluta dig till vår lista med nöjda kunder ring oss på
010-209 05 20 eller mejla oss på [email protected]