MärkDNA Ägodelsmärkning

Förebygg stölder och inbrott med MärkDNA

Stöldskyddsmärkning med DNA som penslas på stöldbegärliga föremål. Perfekt för individer, skolor, företag, sjukhus mfl. för att skydda tillgångar och tillhörigheter. Att märka din egendom med MärkDNA är ett av de enklaste och mest effektiva sätten att skydda dina ägodelar. Till att börja med så minskar MärkDNA inbrottstjuvarnas intresse för märkta föremål eftersom det varnar andra att föremålet är stulet. Detta gör det mycket svårare att sälja vidare märkta föremål. Den andra stora fördelen med MärkDNA är att det gör det möjligt för polisen att spåra och återlämna stulen egendom.
 

4 Produkter

SelectaDNA Bagagebricka

SelectaDNA Bagagebricka

Bagagebricka i kreditkortsstorlek med texten "DNA Protected". Perfekt för användning på portföljer, datorväskor, golfbagar och väskor för att varna potentiella tjuvar att värdefulla föremål är av litet eller inget värde för dem.

SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 100 föremål

SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 100 föremål

Ett kriminaltekniskt märkningskit designat för småföretag, mindre skolor, universitet och andra verksamheter. Märker och skyddar minst 100 ägodelar.

SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 500 föremål

SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 500 föremål

Ett kriminaltekniskt märkningskit designat för mellanstora företag, skolor, universitet och andra verksamheter. Märker och skyddar minst 500 ägodelar.

SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 1000 föremål

SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 1000 föremål

Ett kriminaltekniskt märkningskit designat för större företag, skolor, universitet och andra verksamheter. Märker och skyddar minst 1000 ägodelar.