SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 1000 föremål

Ett kriminaltekniskt märkningskit designat för större företag, skolor, universitet och andra verksamheter. Märker och skyddar minst 1000 ägodelar.

Märke: SelectaDNA

Tillgänglighet:

SKU: 19540

Ring 010-209 05 20 eller kontakta [email protected] för mer information

Du kanske inte ofta tänker på värdet av ditt företags eller institutions ägodelar - men du kan vara säker på att potentiella tjuvar gör det.

Utan pålitliga stöldförebyggande medel blir era datorer, laptops, skrivare och andra maskiner värda tusentals kronor för kriminella. Är de dock märkta med SelectaDNA blir de nästintill värdelösa för dem, vilket kraftigt reducerar risken för stöld.

Detta kit för stöldskyddsmärkning tillåter dig att märka upp till 1000 av dina mest värdefulla föremål med en vätska som innehåller en unik DNA-kod och mikropunkter som endast är synliga under UV-ljus. Denna kombination av DNA och mikropunkter identifierar omedelbart föremålen som att tillhöra ditt företag, vilket nästintill gör det omöjligt för kriminella att sälja vidare dina ägodelar. Utöver detta länkar det brottslingarna direkt till det specifika brottet. Allt detta gör att dina ägodelar inte alls är lika attraktiva mål för potentiella tjuvar som de kunnat vara.

Genom att sätta upp varningsdekaler och klistermärken som inkluderas i kitet vet tjuvarna om att hålla sig borta.

Produktinformation

Priset på detta kit är en engångskostnad. Du kommer INTE binda dig till någon årlig licenskostnad.

Detta kit av SelectaDNA Stöldskyddsmärkning är designat för större företag, skolor, universitet och andra verksamheter.

Applicera vätskan på föremål som surfplattor, datorer, laptops, fabriksmaskiner, verktyg, skrivare etc. fäst sedan de manipuleringssäkra varningsklistermärkena och sätt upp fönsterdekaler och varningsdeklar för att låta tjuvar veta att dina föremål är skyddade med DNA.

Slutgiltigen, registrera dina märkta ägodelar på vår polis- och försäkringsbolagsgodkända Secure Asset Register. Om det värsta ändå inträffar innebär detta att polis runt om i världen har möjlighet att snabbt och enkelt identifiera och återlämna dina stulna ägodelar.

SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 1000 föremål inkluderar:

  • 10st flaska med 26 ml märkvätska innehållande en unik DNA-kod, mikropunkter samt UV-fluorescens.
  • Applikator påförare
  • 1 000st varningsdekaler för att applicera på märkta föremål (varningsdekalerna kan inte tas bort efter applicering utan att splittras i småbitar)
  • 1st bruksanvisning
  • 1st medlemskort med märksatsens unika ID-nummer
  • Upp till 1 000 märkta föremål kan registreras i SelectaDNAs internationellt spårbara databas.

För mer om SelectaDNA Stöldskyddsmärkning klicka här.

Det finns för tillfället inga recensioner för denna produkt

Bli den första att lämna en recension

Du kanske också gillar...

SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 100 föremål

SelectaDNA SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 100 föremål

Ett kriminaltekniskt märkningskit designat för småföretag, mindre skolor, universitet och andra verksamheter. Märker och skyddar minst 100 ägodelar.

SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 500 föremål

SelectaDNA SelectaDNA Stöldskyddsmärkning för 500 föremål

Ett kriminaltekniskt märkningskit designat för mellanstora företag, skolor, universitet och andra verksamheter. Märker och skyddar minst 500 ägodelar.